Naptár

Gyógyulás megvallásai

A naptár megálmodása

Molnár Xénia

 A saját magam és jó néhány szerettem fájdalmas, hosszú ideje tartó tünetei miatt elővettem a gyógyulás témát (könyveket, tanításokat). Azt már régóta hittem, hogy Jézus tényleg mindent elvégzett a kereszten, csak szomorú és néha türelmetlen voltam, mert mégsem láttam teljes mértékben, hgy így lenne. Gyakorlatba akartam ültetni Isten Igéjét ezen a területen is, mert már túl régóta ismertem annak ellenére, hogy sok helyzetben mégse működött.  
 
Az alapvető látás az volt, hogy biztos alapra helyezhessük a hitünket a gyógyulással és egészséggel kapcsolatban. Szükséges eldönteni, hogy Isten Igéjére alapozott hitben élem meg az életem nehézségeit, kihívásait, vagy beletörődve, lázadva esetleg. 
Felelősségemnek érzem, hogy bátorítsam az embereket, hogy Isten igazsága mélyen meggyökerezzen: nem vagyok beteg, mert Jézus átvállalta minden betegségemet, max. tüneteket produkál a testem, de nem kell, hogy ez így legyen. És hogy ez megszűnjön, a kereszten elvégzett minden áldást érvényesíteni kell hittel és meggyőződéssel, amit pl. Isten Igéjének hittel történő megvallásával lehet, és tudatosan végig ragaszkodni ezekhez, hitből cselekedni, és ami még fontos, megváltoztatni a gondolkodásmódomat a szellem-lélek-test harmóniájáról.
 
Ahogy olvastam a Bibliát, könyveket, cikkeket és hallgattam tanításokat a gyógyulás témájában, feljött az ötlet, hogy milyen jó lenne minden nap magamnál tartani a lényeget valamilyen formátumban, hogy bármikor szükség van rá,mert pl. felerősödnek a tünetek, tudjam használni, és mások javára is legyen, ha már ennyit foglalkoztam a témával. Úgy gondoltam, ha 1 hétig valamivel foglalkozik az ember, akkor már van esély arra, hogy megjegyzi és az év 52 hetére elosztva ez a hatalmas téma, az igék és igazságok már muníciót jelentenek a kihívásokban, ördögi támadásokban.
 
Ha már naptár, rögtön az jutott eszembe, hogy a lelkünkre is gyógyítóan ható “képek” lehetnének benne, így eszembe jutott egy barátnőm, akiről tudtam, hogy ráérezne erre a témára: egy év – évszakok – gyógyulás – egészség – békesség – Szépség.

Mert egészségessé teszlek téged, és begyógyítom a te sebeidet, azt mondja az Úr.

Jer. 30,17

egy év - évszakok - gyógyulás - egészség - békesség - Szépség.

Teljesség a gyógyulásban is

Megrendelés menete

Jelképes Adományozási lehetőség

A NAPTÁR  ELŐÁLLÍTÁSI ÁRA 700 FT/ DB

A CD ELŐÁLLÍTÁSI ÁRA 550 FT/ DB

A megrendelhető termékek ingyenesek


* A felajánlásokat a rádió fejlesztésére fordítjuk. További információ az info@riverfm.hu email címen, vagy a megrendelés űrlapján, amit ezen az oldalon lehet elérni.

Egyedi igei IHLETETT naptár

Éld át a megvallások által a szabadságot te is

Megvallások Minden hétre